Om Jersie Privatskole

På Jersie Privatskole har vi 3 vigtige nøgleord:
  • Tryghed
  • Nærhed
  • Fællesskab 
Vi er en lille skole, hvor nærheden giver sig selv alene i størrelsen. Nærheden betyder at alle børnene er "vores børn" - alle voksne kender alle børn og alle børn kender hinanden. Det giver faglige og personlige makkerskaber på kryds og tværs på hele skolen. Vores hverdag er præget af stor fleksibilitet, idet vi hurtigt og effektivt kan opbløde det daglige skema for at lave noget særligt for en enkelt elev eller to, en enkelt klasse eller to og selvfølgelig også for hele skolen. 

Dette giver eleverne et trygt, nærværende fællesskab, der er det bedste fundament for at skabe en hverdag fyldt med faglige udfordringer for alle elever. En hverdag hvor eleverne har lyst og interesse i læringen.  Dette giver masser af gode resultater, og gør elever, medarbejdere og forældre stolte over at være en del af Jersie Privatskole.

Jersie Privat skole er en forholdsvis ny skole, der arbejder på at finde sit fundament. Dette gælder såvel på det fysiske som på det pædagogiske plan. Vi holder i øjeblikket til i nogle pavilloner, midt i Jersie by. Vi arbejder på en permanent løsning på den nuværende adresse og har de tilladelser i hus der skal til.

En anderledes, bedre og sjovere måde at nå i mål på 

Vi arbejder også på at finde vores helt rigtige pædagogiske fundament. Vi arbejder med mange spændende idéer. Disse er skabt på baggrund af den erfaring, som skolens medarbejdere har opnået, samt det forarbejde, der er lagt ved skabelsen af denne skole. Vi kommer tættere og tættere på vores endelige fundament, men da vi er en skole i konstant udvikling, kommer vi heldigvis aldrig helt i mål.

Jeg har rigtig mange dejlige dage på skolen. Jeg møder hver dag glade forældre, der fortæller om hvor gode deres børn er, og hvor glade de er for at have deres børn på Jersie Privatskole. Jeg møder hver dag engagerede og dygtige medarbejdere, der alle er optaget af at eleverne skal have det godt, skal have det sjovt og skal have de bedste muligheder for læring. Og jeg møder hver dag elever, der synes at det at gå på Jersie Privatskole bare er det bedste, de har oplevet. De vil gerne fortælle alle de møder (og det er heldigvis tit mig) hvor meget, de har oplevet og lært.

Vi lever selvfølgelig op til de til en hver tid gældende fælles mål for grundskolerne, vi prøver bare at nå målene på nogle andre, bedre og sjovere måder.

Vi glæder os til at se dig og dine børn på Jersie Privatskole!

Johnny Larsen

Skoleleder
Seneste nyt

Velkommen til Beta

Kommende 0. klasse's første skole dag.
20. april 2020


Se flere her »


Indblik i hverdagen


Se flere her »

Jersie Privatskole

Jersie Privatskole er medlem af Lilleskolerne 


Kontakt/info

Jersie Privatskole
Åsvej 1, Jersie
2680 Solrød Strand

53 70 59 01

 adm@jersieprivatskole.dk