Lejrskole

Overnatningstur for alle klasser:

I slutningen af hvert skoleår tager alle skolens elever og lærere på hyttetur med 1 overnatning et sted på Sjælland. Vi laver undervisning og hyggelige aktiviteter i det fri. Transporten foregår med bus.

7. og 8. klasse:

I løbet af skoleåret i henholdsvis 7. og 8. klasse er der lejrskole  et sted i Danmark. Formålet er at give eleverne undervisning i emner og fagområder fx kulturelle og historiske, som har tilknytning til den daglige undervisning. Tidligere ture er gået til Sønderjylland og Bornholm.

9. klasse:

I efteråret i 9. klasse er der studietur til et engelsk- eller tysktalende land i Europa. Formålet er at opleve dette lands levevis og kultur og få talt det pågældende lands sprog. Tidligere ture er gået til Dublin og Wien.

Ekskursioner:

Alle årgange kommer på ekskursioner. Klasselæreren tager beslutninger om ture, der har relevans i undervisningen. Udflugter kan gå til kunstmuseer, Eksperimentarium, Københavns Byret, teaterforestillinger, Zoologisk Have etc.

Overnatning:

Klasselærerne kan sammen med forældrene arrangere overnatningsture i nærområdet for de enkelte klasser uanset klassetrin. 


Formålet med hytteture, lejrskole og studieture er at give eleverne personlige erfaringer og oplevelser samt at øge fællesskabet og styrke de sociale relationer elever og lærere imellem og herudover, at eleverne øger deres faglige kompetencer på anden vis end dagligdags undervisning.

Turene er forældrefinansierede.
Seneste nyt

Dialogmøde og flere billeder af den nye skole

28. januar 2021


Den nye Jersie Privatskole

Jersie Privatskole den 1. maj 2020 købte grunden Åsvej 1
4. august 2020


Se flere her »


Indblik i hverdagen


Se flere her »

Jersie Privatskole

Jersie Privatskole er medlem af Lilleskolerne 


Kontakt/info

Jersie Privatskole
Åsvej 1, Jersie
2680 Solrød Strand

53 70 59 01

 adm@jersieprivatskole.dk